HTML

Kütyü Király

Haszontalan és hasznos holmik a 21. században. Újdonságok a kütyük világában: Mobil, PC, Laptop, TV, tablet. Az "almától" az "ablakig", mi minden technikai újdonságról beszámolunk. Segítünk eldönteni van-e rá szükséged, és hol veheted meg a legolcsóbban.

Friss topikok

Zene nélkül

2013.02.08. 13:44 kutyukiraly

A bejegyzés címe kicsit félre érthető belátom, de érteni fogjátok, hogy miért ezt választottam. Nem tudom Ti, hogy vagytok ezzel, de az én életemben már nagyon régóta központi helyen van a zene és bár botfülű vagyok így nem zenélek, de minden nap rengeteget hallgatok zenét legyek a munkahelyemen, otthon vagy az utcán. 

Így mindig arra törekedtem, hogy olyan hifi és hangfal legyen otthon amiért nem kellett vagyont fizetnem viszont szépen szól. Az évek alatt lett még olyan kritérium, hogy a laptopom és a telefonom is tudjam valamilyen módon csatlakoztatni.

hifi_grando.jpg

Voltak használt és új hangrendszereim és nagyon sok gyártó termékeit: erősítőt, hangfalat, mélynyomót és lejátszót kipróbáltam az évek alatt, hogy megtaláljam a tökéletes hangtechnikát otthonra, sajnos eddig még nem sikerült és jelenleg nincs is otthon semmi, mert a lejátszó megadta magát így a hangfalaim elég magányosak. Ezt azonban jelnek vettem, hogy na akkor most majd összedobok egy olyan hangrendszert otthon amit még a szórakozóhelyek is megirigyelhetnek! :)

lenco lemezjatszo.jpg

Így most nagyban keresgélek, hogy megtaláljam a nagy őt, ha meg van természetesen élmény beszámolót írok és fotókat is felteszek :)

Szólj hozzá!

Címkék: hangfal iphone hifi hangtechnika erősítő csatlakozó hangrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyukiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr685069430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása