HTML

Kütyü Király

Haszontalan és hasznos holmik a 21. században. Újdonságok a kütyük világában: Mobil, PC, Laptop, TV, tablet. Az "almától" az "ablakig", mi minden technikai újdonságról beszámolunk. Segítünk eldönteni van-e rá szükséged, és hol veheted meg a legolcsóbban.

Friss topikok

Walkie-talkie és adóvevő

2013.01.18. 15:21 kutyukiraly

Itt tél lehet menni végre síelni és boardozni, hamarosan én is elmegyek egy hétre és miközben azon gondolkoztam, hogy mik kellenek eszembe jutott egy hasznos apróság aminek a beszerzését már nagyon régóta terveztem, mert azt gondolom, hogy szó szerint életmentő lehet... nem, nem a laposüvegre gondolok.... az adóvevő, CB rádió a helyes megfejtés.

Igaz, hogy mindenkinek van mobilja és, hogy azt még síeléskor sem hagyjuk a szobában szól róla a zene, lehet fotózni és valaki úgy is fog hívni vagy sms-t írni azaz miért ne legyen nálunk? Ezzel egyet is értek nálam is évek óta ott van. 

walkie-talkie-vatera.jpg

Azonban az adóvevőknek van pár fontos előnye: ingyen beszélsz a többiekkel, sokkal tovább bírja az akkuja, mint egy-egy okostelefonnak, ha bajba kerülsz és tudják, hogy milyen frekvenciát használsz akkor még, ha a lavina temet is be sokkal több az esélyed a túlélésre.

Azt gondolom, hogy ezek azért elég jó érvek én idén viszek magammal 4 db adóvevőt az elég lesz a társaságnak, egyedül úgy sem szeret senki síelni:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió cb adóvevő walkie talkie walkie-talkie adővevők

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyukiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr245025457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása