HTML

Kütyü Király

Haszontalan és hasznos holmik a 21. században. Újdonságok a kütyük világában: Mobil, PC, Laptop, TV, tablet. Az "almától" az "ablakig", mi minden technikai újdonságról beszámolunk. Segítünk eldönteni van-e rá szükséged, és hol veheted meg a legolcsóbban.

Friss topikok

Bakelit forradalom, lemezjátszó választás

2012.02.09. 12:02 kutyukiraly

Egy ismerősöm megszállott bakelit gyűjtő, tonna számra rendeli a Punk bakelit csodákat, ritkaságokat a világ minden részéről. De miért pont bakelitlemez kérdem én:

Ki akar lemezjátszóval és lemez forgatással bajlódni a 21. században?

A válasz egyszerű: azok, akik értékelik a minőségi hangzást, az eredetiséget. (Meg persze, a pózerek, akik azt hiszik, ha van otthon egy lemezjátszójuk és pár Halász Judit lemezük, akkor már rögtön kiforrott, "vájtfülű" zenekritikus is egyben.)

Oké, oké! Akkor zárkózunk fel a Trend oltárán kiterített zenerajongók táborához és vegyünk lemezjátszót otthonra!

Cél: olcsó lemezjátszó vásárlás, de hol?

 

Tettem egy kis kutatást, és utána néztem, hol lehet alacsony áron, de jó állapotban lévő lemezjátszót venni. Annyi biztos, hogy használt lemezjátszó jóval olcsóbb, mint egy új, akkor is ha az akciós! Összehasonlítottam az árakat, nyeltem kettőt és rájöttem, hogy nekem egy használt lemezjátszó is bőven megfelelő lesz. 

Ha használt lemezjátszót veszünk, akkor arra figyeljünk, hogy az azért működőképes állapotban legyen. Nézzük,meg a lemezjátszó tű állapotát, (amit azért könnyen lehet cserélni) és feltétlenül próbáljuk ki a cuccot, még vásárlás előtt.

A legjobb márkák ebben a műfajban a Technics és a Tesla lemezjátszó termékei, de azért a Lenco is elég menő.

Eredmény: Ha vásárolni szeretnél egy lemezjátszót, de nem vagy multimilliomos, és a Nagymamád sem hagyott rád valami kis csodát, akkor a Vatera.hu lesz a te boltod!

A Vaterán találtam végül meg ezt a gyönyörű kis Lenco, használt lemezjátszót,

potom 15 000 Forintos áron.

lemezjátszó vásárlás olcsón

Tanulság, ha már követni kell a trendet, kövesd okosan!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vásárlás lemezjátszó online tesla használt lenco technics

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyukiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr544083598

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: corporate event management 2018.11.23. 02:26:07

Bicikli felújítás, avagy Hercules új élete 1. rész - Kerékpárok új élete (recycling bicycle)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása