HTML

Kütyü Király

Haszontalan és hasznos holmik a 21. században. Újdonságok a kütyük világában: Mobil, PC, Laptop, TV, tablet. Az "almától" az "ablakig", mi minden technikai újdonságról beszámolunk. Segítünk eldönteni van-e rá szükséged, és hol veheted meg a legolcsóbban.

Friss topikok

Projector

2013.01.11. 14:56 kutyukiraly

Mindig is érdekeltek a projektorok, mert azt gondoltam, hogy milyen vagány az, hogy nem TV-t néz az ember hanem a falra kivetíti a képet, használjuk akár monitorként akár TV-ként.

projektor grando.jpg

Karácsonyra jutottam egy kis extra pénzhez így arra gondoltam, hogy meglepem magam és neki álltam szörfözni, hogy milyen áron lehet kapni, új és használt projektorokat.

Az a helyzet, hogy ez nem egy olcsó "kívánság" használt projektor olyan 30.000 Ft-tól már megvehető persze messze nem a legjobb minőség és az árakban innen gyakorlatilag a csillagos ég  a határ.

Az új projektorok körülbelül 50.000 Ft-tól indulnak és innen szinte már csak a pénztárcánk és a józan eszünk szab határt annak, hogy mennyiért vásárolunk projektort.

Érdemes nagyon körbe nézni a neten megnézni a különböző aukciós portálokat, online plázákat és apró hirdetés oldalakat, hogy hol, mennyiért és milyen projektort tudunk vásárolni.

Persze, ha meg van a kiszemelt kivetítő akkor még nem fejeztük be, hiszen kell még egy projektor vászon és egy tartó konzol aminek a segítségével rögzítjük a plafonra vagy falra a projektorunkat, ha akarjuk.

projektor konzol grando.jpg

projektor vászon grando.jpg

 

Még egy kis érdekes kütyü, ha már a projektorokról van szó, nagy iPhone felhasználó vagyok és keresgélés közben akadtam egy érdekes kiegészítőre egy tulajdonképpen egy tok aminek van egy kihajtató része és így már egy iPhone projektorral rendelkezünk. A kiegészítő nem olcsó, mert majdnem 90.000 Ft-ba kerül, nem tudom kinek éri meg, de biztosan van vevő köre, ezt igazából már csak érdekességként akartam megmutatni.

iphone projektor grando.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: konzol projektor vászon kivetítő projector projektor vászon projektor tartó konzol iphone projektor

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyukiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr695012173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása