HTML

Kütyü Király

Haszontalan és hasznos holmik a 21. században. Újdonságok a kütyük világában: Mobil, PC, Laptop, TV, tablet. Az "almától" az "ablakig", mi minden technikai újdonságról beszámolunk. Segítünk eldönteni van-e rá szükséged, és hol veheted meg a legolcsóbban.

Friss topikok

Hordozható zene

2012.10.16. 15:41 kutyukiraly

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem a zene kell a minden napokban: melóban, az utcán amikor sétálok, futás és sportolás közben vagy amikor BKV-zom mindig ott a füles a fülemben és szól valami zene.

Szüleink idejében ezt körülményesebb volt megoldani, hiszen egy teljes magnót hordani magukkal nem volt kényelmes. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és megjelentek előbb walkman-ek, majd a discman-ek és végül az mp3 lejátszók. Napjainkra pedig már ott tart a technológia, hogy a telefonunk az zene lejátszónk (is és gyakorlatilag a számítógépünk, a fényképezőgépünk azaz kb minden). Én is egy iPhone-t használok így a zenéim mindig velem vannak és a hangulatomnak megfelelőt választhatom ki.

De nem olyan régen kitaláltam, hogy egy DJ barátomat meglepem egy old school discman-el - ő a mai napig CD-kkel dolgozik és így elég helyet álló ajándék ötletnek tűnt. Újonnan nyilván nem nagyon vagy inkább nagy nem lehet ilyeneket kapni.

(forrás: http://en.wikipedia.org)

Gondoltam feltúrom a netes apróhirdetési oldalakat és az aukciós portálokat szerencsémre nagyon hamar találtam egyet amit személyesen és olcsón meg tudtam venni. Az ünnepeltet is sikerült meglepni, de ha jól tudom használja is a discmant :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyukiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr934834872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása